Over ons

Medicijnenbelgie.com is een website voor al wie op zoek is naar actuele, betrouwbare informatie over veilige manieren om geneesmiddelen en voedingssupplementen te kopen in België en andere Europese landen. Ons portaal is gewijd aan gezondheid, welzijn en de laatste ontwikkelingen in de farmaceutische industrie.

Wie we zijn

Wij zijn een team van enthousiastelingen met een gemeenschappelijke passie voor gezondheidszorg. Onze expertise omvat diëtetiek, farmaceutica en geneeskunde en we zien het als onze missie om u de meest recente en accurate informatie te geven. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van medicijnen en supplementen, analyseren het laatste wetenschappelijke onderzoek en stellen dit beschikbaar aan onze lezers. We werken ook samen met gekwalificeerde medische professionals om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat is.

Wie we niet zijn

Wij verlenen geen medische diensten, geven geen medisch advies en verkopen geen medicijnen. Onze website, medicijnenbelgie.com, is geen apotheek of platform voor medische diensten. Alle informatie die u vindt op de site is enkel ter informatie en om uw horizon te verbreden. Wij helpen u betrouwbare online sites te vinden waar u de medicijnen die u nodig hebt kunt kopen.

Waarvoor kunt u deze site gebruiken

U kan onze website, en de informatie die u er op vindt, voor de volgende doeleinden gebruiken:

  1.   Snelle toegang krijgen tot legale online gezondheidszorgplatforms in de Benelux.
  2.   Bijleren over nieuwe geneesmiddelen en hun eigenschappen.
  3.   Inzicht krijgen in de regels voor het kopen van voorschrift-plichtige geneesmiddelen en voldoen aan de wetten van uw land.
  4.   Anoniem deelnemen aan discussies over gezondheid en medicijnen.

Waarvoor u deze site niet moet gebruiken

Het is belangrijk om te onthouden dat de informatie op deze site niet moet worden beschouwd als:

  • Reclame voor medicijnen. Wij promoten geen specifieke producten.
  • Aanbevelingen om specifieke medicijnen te kopen of te kiezen. Beslissingen over uw gezondheid moeten in overleg met uw arts worden genomen.
  •  Vervanging van een doktersconsult. Onze artikelen zijn geen vervanging voor professioneel medisch advies.
  •  Officiële instructies voor een medicijn. Raadpleeg altijd de bijsluiter van de medicatie voor gedetailleerde informatie.

Hou contact met ons

Als u vragen hebt over het gebruik van medicijnenbelgie.com, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. Wij staan altijd klaar om u te helpen en, indien nodig, door te verwijzen naar de juiste specialisten. Uw gezondheid is belangrijk voor ons en wij zetten ons in om u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.